1.000 de noi apartamente, REABILITATE TERMIC GRATUIT în Sectorul 2. Actele, semnate vineri de primar

de:
29 mai 2020
1 Afișari
1.000 de noi apartamente, REABILITATE TERMIC GRATUIT în Sectorul 2. Actele, semnate vineri de primar

Lucrările de eficientizare energetică la cele 17 blocuri vor începe etapizat, după data de 15 iunie 2020 şi sunt planificate să fie finalizate în termen de șase luni.

Citește și REABILITARE TERMICĂ. Încep lucrările de reabilitare termică la 221 de blocuri din Sectorul 2. LISTA

În perioada următoare, primarul Sectorului 2, Toader Mugur Mihai, va semna contractele de începere a lucrărilor de reabilitare termică cu firmele de construcții pentru alte 36 de blocuri, iar în paralel va continua cu alte 69 de imobile care se află în diverse stadii de execuție, informează administrația locală într-un comunicat de presă remis la redacție. 

Până în prezent, Primăria Sectorului 2 a reabilitat termic un număr de 1043 de blocuri.

CITEŞTE ŞI Primăria Sector 2 a lansat HARTA INTERACTIVĂ a REABILITĂRII TERMICE. Cum funcţionează

REABILITARE TERMICĂ SECTORUL 2. Primăria Sectorului 2 a lansat harta interactivă a REABILITĂRII TERMICE, program destinat creşterii eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe. Aplicaţia permite vizualizarea în timp real a stadiului de execuţie a lucrărilor de reabilitare termică pentru fiecare imobil din Sectorul 2, pe baza introducerii datelor asociaţiei de proprietari.

REABILITARE TERMICĂ SECTORUL 2. Pe noul site al Primăriei Sectorului 2, la secţiunea „Reabilitare termică”, se poate consulta HARTA INTERACTIVĂ A REABILITĂRII TERMICE şi unde sunt menţionate toate blocurile de locuinţe înscrise în program. Aplicanţii trebuie doar să tasteze numele asociaţiei de proprietari şi adresa, iar aplicaţia va genera automat informaţii actualizate despre stadiul lucrărilor în care se găseşte imobilul respectiv. 

Cookies