„Perversul din Berceni”. Seducea copile online, apoi le abuza sexual în scări de bloc

22 oct. 2023
509 Afișari
„Perversul din Berceni”. Seducea copile online, apoi le abuza sexual în scări de bloc
„Perversul din Berceni”. Seducea copile online, apoi le abuza sexual în scări de bloc. Imagine simbol: Unsplash

Un bărbat din București a racolat o minoră prin intermediul online și a întreținut relații sexuale cu ea într-o scară de bloc. Mama fetei a alertat autoritățile, iar bărbatul a fost arestat.

Victima avea 13 ani

Polițiștii au fost sesizați de către mama unei minore în vârstă de 13 ani, cu privire la faptul că un individ în vârstă de 23 de ani, pe care fiica sa l-ar fi cunoscut prin intermediul unei aplicații online, a întreținut relații sexuale cu aceasta, în zilele de 30 septembrie, respectiv 1 octombrie 2023.

Bărbatul ar fi constrâns-o fizic și moral pe minoră, în timp ce se aflau în boxa unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei, potrivit Poliției Capitalei, citată de Antena 3 CNN.

Pe data de 20 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale –  Sector 4 au făcut percheziții domiciliare la individ acasă, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de racolarea minorilor în scopuri sexuale în formă continuată și viol.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Cazul a fost preluat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Sector 4, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un tânăr, în vârstă de 23 de ani.

Astfel, în vederea administrării materialului probator, pe 20 octombrie 2023, după efectuarea perchezițiilor domiciliare, bănuitul a fost depistat și condus la audieri.

Bărbatul a fost, inițial, reținut pentru 24 de ore și, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale –  Sector 4, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de racolarea minorilor în scopuri sexuale și viol”, se mai arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Te-ar putea interesa și:

Cookies