Persoanele fără adăpost din Capitală, conduse la centre sociale sau spitale

de:
11 ian. 2017
0 Afișari
Persoanele fără adăpost din Capitală, conduse la centre sociale sau spitale

„De la intrarea în vigoare a codului portocaliu de ninsoare, viscol și vânt, peste 250 de polițiști din cadrul Poliției Capitalei acționează la acest moment pentru a veni în sprijinul populației. Echipaje de poliție se află la ieșirile din municipiu pentru a informa conducătorii auto despre condițiile în care se circulă și pentru a verifica dacă autoturismele pe care le conduc sunt echipate corespunzător, precum și pentru aplicarea restricțiilor de trafic”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

Polițiștii sunt angrenați și în identificarea situațiilor de risc și în mod continuu informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru a interveni conform competențelor.

Poliția Capitalei recomandă participanților la trafic să se deplaseze cu autoturismele astfel încât să nu incomodeze acțiunea utilajelor de deszăpezire, să adopte o conduită preventivă în trafic și să respecte indicațiile și recomandările polițiștilor rutieri și să nu blocheze traseele de deplasare a mijloacelor de transport public, în special, calea de rulare a tramvaielor.

Cookies