BAZAR

Persoanele defavorizate din Centrul Vechi vor primi GRATUIT sute de porţii de mâncare caldă

Chef Cezar Munteanu, echipa Carusel şi studenţii Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială de la Universitatea Bucureşti vor găti mâncare caldă în restaurantul „La Mama” din Piaţa Alba Iulia, după care o vor distribui persoanelor marginalizate şi excluse social din Centrul Vechi al Bucureştiului, anunţă adevarul.ro.

„Aceasta nu este o acţiune singulară, Carusel distribuie alimente săptămânal pentru mai multe persoane marginalizate şi oferă servicii de asistenţă socială, asistenţă medicală, consiliere şi referire către alte servicii disponibile. Acest eveniment reprezintă un moment în care în care facem apel la solidaritate şi sperăm ca situaţia acestor oameni să devină o prioritate pentru autorităţile locale”, a declarat Marian Ursan, reprezentul Asociaţiei Carusel.

În cadrul primelor două ediţii ale evenimentului „Sărbătorile sunt pentru toţi” au fost pregătite 180, respectiv 270 de porţii de mâncare caldă. Anul acesta, evenimentul se desfăşoară sunt Înaltul Patronaj al Ambasadei Olandei, în parteneriat cu mai multe asociaţii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button