ȘTIRI

Persoanele defavorizate din București vor primi GRATUIT haine de la o asociație din Germania

In cadrul proiectului, 4.000 de persoane vor beneficia de articole vestimentare oferite de Asociatia „Time to Help” din Germania.

Actiunea va avea loc in perioada 29 ianuarie – 1 februarie 2015, intre orele 10:00 – 18:00, in incinta spatiului EXPO 31, din cadrul Complexului de Servicii Sociale OMINIS – Din grija pentru oameni, Aleea Turnu Magurele nr. 17, Sector 4 (intre Aleea Raul Sadului si Aleea Ciceu, statia RATB CICEU – masina 202 sau statia de metrou Aparatorii Patriei).

Beneficiarii proiectului sunt persoanele inscrise in baza de date a Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti si care primesc deja serviciile sociale oferite de Municipalitate, printre care si adapost, cantina, consiliere (inclusiv cele din Complexul integrat de servicii sociale Theodor Pallady, centrul din Berceni si Centrul de Asistenta pentru Mama si Copil).

Astfel, persoanele inscrise in serviciile sociale municipale vor putea beneficia de proiect pe baza actului de identitate si a unui bilet de acces (care poate fi obtinut din cadrul Complexului OMINIS si de la Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, Strada Foisorului nr. 56-58, Sector 3).

Persoanele defavorizate vor avea posibilitatea sa isi aleaga cate cinci articole de imbracaminte de iarna, iar acest program se va derula o singura data in anul 2015.

(Este strict interzisa vanzarea obiectelor de imbracaminte, iar pentru a preintampina aceasta situatie, obiectele vestimentare sunt dotate cu un cod de bare pentru a putea fi depistate in cazul vanzarii acestora).

Nota: Asociatia „TIME TO HELP” este activa la nivel international, iar in Romania isi va aduce contributia pentru prima data. Hainele sunt colectate, sortate si impachetate in Germania, apoi sunt aduse in Romania si oferite persoanelor care au nevoie de acestea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button