UPDATE Persoană atacată la Piața Dorobanți. Agresoarea este o fostă cântăreață

de:
12 sept. 2013
0 Afișari
UPDATE Persoană atacată la Piața Dorobanți. Agresoarea este o fostă cântăreață

UPDATE 3: 

Alexandra Constantin, cunoscută ca Tisha – componentă a trupei TNT, a ajuns la Politie pentru audieri, după ce a rănit un bărbat în trafic. Femeia care a rănit un şofer, joi, în Piaţa Dorobanţi din Bucureşti, după o altercaţie în trafic, se numeşte, potrivit unor surse din Poliţie, Alexandra-Aiana Constantin, fostă cântăreaţă, cunoscută la începutul anilor 2000 din grupul pop TNT.

Alexandra-Aiana Constantin (28 de ani) avea numele de scenă Tisha, iar după abandonarea carierei muzicale a urmat Facultatea de Limbi Străine, devenind traducător-interpret autorizat de limba engleză, după cum relata, în martie, mtv.ro.

Femeia care a rănit un şofer, joi, în Piaţa Dorobanţi din Bucureşti, după o altercaţie în trafic, a folosit un spray lacrimogen care i-a provocat bărbatului arsuri şi o hemoragie nazală. Autoritățile care au intervenit de urgență au crezut, în primă instanţă, că agresoarea a folosit un pistol, precizând chiar că a fost vorba de o „plagă împușcată”. Bărbatul avea sânge pe față pentru că în urma atacului i-a plesnit o venă.

Incidentul s-a produs după ce femeia şi bărbatul s-au şicanat în trafic. Şoferul ar fi coborât geamul maşinii sale şi i-ar fi adresat femeii cuvinte ofensatoare, aceasta reacţionând cu un spray lacrimogen cu două rezervoare. Substanţa pulverizată din spray i-a cauzat bărbatului o hemoragie nazală şi arsuri pe faţă, context în care soţia acestuia, aflată în maşină cu el, fiind convinsă iniţial că agresoarea a folosit un pistol, potrivit aceloraşi surse. 

UPDATE 2 Agresoarea, audiată în prezent la Secţia 1, este cercetată pentru port ilegal de armă albă, loviri şi alte violenţe, dar şi conducere fără permis, ea neavând dreptul să se afle volan. Femeia are 28 de ani şi a fost găsită de poliţişti, după incident, acasă.

Femeia a fugit de la faţa locului, în Capitală fiind instituite filtre pentru prinderea acestea, au precizat sursele citate. Potrivit lui Adrian Marin, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, echipajul de prim ajutor care a ajuns la faţa locului constatase în primă instanță că este vorba de un bărbat de aproximativ 35 de ani, care prezenta o plagă împuşcată.

Bărbatul era conştient şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a precizat Marin.

UPDATE ORA 14:00 – Poliția a organizat filtre în trafic pentru a prinde femeia vinovată de atacul armat. Arma folosită de femeie a fost un pistol cu gaze.

Un bărbat de 35 de ani a fost împușcat în obrazul stâng cu un pistol cu gaze, în urma unei altercații în trafic. Acesta prezintă arsuri în zona feței şi a fost transportat de urgenţă la spitalul Floreasca de un echipaj SMURD.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 12:00, de către soția victimei. Agresorul este o femeie, care a fugit de la locul faptei. Conform declaraţiilor unor martori, soferiţa care se afla pe sensul opus ar fi dat jos geamul maşinii şi a tras înspre victimă. 

În urmă cu nici 24 de ore, în aceeaşi zonă o jurnalistă de 23 de ani a fost răpită şi violată sub ameninţarea unui cuţit

Cookies