Persoană dispărută în București. Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor pentru găsirea unui bărbat care a plecat din spital

30 ian. 2023
318 Afișari
Persoană dispărută în București. Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor pentru găsirea unui bărbat care a plecat din spital
Persoană dispărută în București. Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor pentru găsirea unui bărbat care a plecat din spital. Sursa foto: Agerpres

Încă o persoană dispărută în București. Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea unui bărbat care a plecat din spital, dar care nu a mai ajuns acasă.

Persoană dispărută în București

La data de 28 ianuarie 2023, oamenii legii au fost anunțați că, un bărbat în vârstă de 50 de ani a plecat dintr-un spital din Sectorul 5 al Capitalei și nu a ajuns acasă până în prezent, anunță Poliția Capitalei, potrivit Agerpres.

Poliția Capitalei cere sprijinul oamenilor pentru găsirea bărbatului de 50 de ani care a plecat din spital și nu a revenit la domiciliu.

Oricine îl vede sau oricine are informații este rugat să anunțe autoritățile la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor pentru găsirea unui bărbat care a plecat din spital

Mihai Bîrleanu este persoana dispărută din București. Bărbatul are vârsta de 50 de ani, înălțime 1,70 metri, greutate 50-55 kg, constituție atletică, ten deschis, păr scurt, grizonat, ochi verzi, faţă ovală, mustaţă scurtă, potrivit informațiilor oficiale transmise de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

La data dispariției, Mihai Bîrleanu purta:

  • pantaloni negri,
  • hanorac multicolor,
  • pantofi roșii din catifea.

Bărbatul dispărut are o cicatrice pe frunte, deasupra nasului.

Sursa foto: DGPMB
Sursa foto: DGPMB

Haideți să dăm o mână de ajutor. Este important ca bărbatul să se reîntoarcă la adresa de domiciliu.

„Cei care au văzut persoana sau pot oferi detalii sunt rugați să anunțe Poliția Capitalei apelând 112”, transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Cookies