„Perlele Verzi” din Coroana Reginei Elisabeta au povestea la vedere. Fiecare dintre cei aproape 100 de copaci a fost etichetat. „Împreună am reușit o schimbare”

24 iun. 2024
1267 afișări
Sursa foto: Facebook / Străzi pentru Oameni

Asociația „Străzi Pentru Oameni” a anunțat luni pe pagina de Facebook a instituției faptul că voluntarii au pus etichete celor 97 de copaci din centrul Bucureștiului ce formează proiectul „Coroană Verde pentru Regina Elisabeta”, pentru a informa cetățenii cu privire la această inițiativă de înverzire a Capitalei.

Cei 97 de copaci din proiectul „Coroană Verde pentru Regina Elisabeta” au fost etichetați pentru ca bucureștenii să fie informați cu privire la acest proiect și să știe povestea din spatele inițiativei pornite de asociația „Străzi Pentru Oameni”. Anunțul a fost făcut luni de ONG pe pagina sa de Facebook.

Copacii care formează „Coroana Verde pentru Regina Elisabeta” au fost etichetați

Etichetele au scopul de a informa bucureștenii cu privire la existența acestui proiect pe bulevardul care poartă numele Reginei Elisabeta și de a mulțumi voluntarilor, echipei și celor 1.614 bucureșteni care au votat acest proiect.

„🌳 Proiectul Coroană Verde pentru Regina Elisabeta a fost implinit, dar mulți oameni care se bucură când văd copacii nu cunosc povestea din spate. 🌳
Duminică, ne-am întâlnit și am pus etichete, astfel încât fiecare să știe de câtă luptă a fost nevoie pentru a face orașul mai verde.
Mulțumim din suflet echipei și voluntarilor noi care ni s-au alăturat, dar și celor 1614 cetățeni care au votat pentru înverzirea orașului. Împreună am reușit să facem o schimbare! 🙏”, a transmis asociația „Străzi Pentru Oameni”.

Între timp, pe fiecare etichetă pusă copacilor care formează acest proiect sunt scrise următoarele rânduri: „Bun venit într-un București mai verde! Acesta este unul dintre cei 97 de copaci plantați aici ca parte a proiectului „Coroană Verde pentru Regina Elisabeta”. Proiectul este inițiativa ONG-ului „Străzi pentru Oameni” și arh. George Vasiliu, susținut de Primăria București si implementat de Administrația Lacuri Parcuri si Agrement București (ALPAB). A încolțit prin competiția de Bugetare Participativă din 2022 si a înflorit in 2024.”

CITEȘTE ȘI

Cookies