PERICOL DE SALMONELLA la LIDL. Ce produs a fost RETRAS din supermarket. FOTO

de:
24 feb. 2016
2 Afișari
PERICOL DE SALMONELLA la LIDL. Ce produs a fost RETRAS din supermarket. FOTO

„Sănătatea şi siguranţa consumatorilor reprezintă priorităţi pentru Lidl, de aceea luăm în permanenţă măsuri suplimentare de verificare a produselor pe care le comercializăm. Producătorul August Topfer & Co. (GmbH & Co) KG recheamă în mod voluntar de la vânzare, din motive de protecţie a consumatorului, produsului comercializat în magazinele Lidl din România: Nucă de cocos deshidratată, 200 g, EAN 20003388, cu următorul termen de valabilitate: 10.12.2016. Producătorul nu exclude posibilitatea unei contaminări microbiologice (Salmonella spp.).

August Topfer & Co. (GmbH & Co) KG a decis să retragă în mod preventiv de la comercializare produsul cu data de valabilitate 10.12.2016. Până în momentul de faţă nu s-au înregistrat reclamaţii referitoare la acest produs.

Consumatorii sunt rugaţi să returneze produsul în orice magazin Lidl, primind contravaloarea acestuia, chiar fără a face dovada bonului de casă.

Niciun alt produs comercializat de către Lidl Discount SRL nu este afectat de aceaastă rechemare.

Pentru orice fel de întrebări suplimentare consumatorii pot apela gratuit numărul de telefon 0800 896 622″, se arată în comunicatul Lidl.

Cookies