Percheziţii la un spital din București. Dosarul vizează achiziţia de echipamente de protecţie anti-COVID

26 mart. 2021
117 Afișari
Percheziţii la un spital din București. Dosarul vizează achiziţia de echipamente de protecţie anti-COVID

Percheziţii la un spital din București, vineri, într-un dosar care vizează achiziţiile publice de echipamente de protecţie COVID-19.

Percheziţii la un spital din București. Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti efectuează, vineri, percheziţii în două locaţii, dintre care un spital din Bucureşti, privind achiziţii publice de echipamente de protecţie COVID-19.

O percheziţie este la sediul unei persoane juridice, iar cealaltă, conform unor surse apropiate anchetei la Spitalul CF Witting, unde nu au fost respectate procedurile de achiziţie a materialelor de protecţie anti-COVID.

Percheziţii la un spital din București. Ce spune Poliția

”În cursul zilei de 26 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, efectuează 2 percheziţii domiciliare, în 2 locaţii din  municipiul Bucureşti, dintre care una este la sediul unei persoane juridice, iar cealaltă la sediul unei instituţii publice (spital)”, anunţă Poliţia Capitalei.

Percheziţiile domiciliare se desfăţoară într-un dosar în care se cercetează săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, faptă prevăzută de art. 297 alin. (1) C.P. în achiziţiile publice privind echipamente de protecţie COVID 19 şi care se află în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Cookies