ARHIVA B365

PERCHEZIŢII la traficanţii de droguri. Un dealer a aruncat 10.000 de euro pe fereastră

Potrivit DIICOT peste 800 de grame de cannabis și hașiș, 30.000 de lei și 10.000 de euro au fost ridicați de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma a 21 de percheziţii, efectuate la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc şi mare risc.

Comunicatul DIICOT:

„La data de 26 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara au efectuat 21 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc.

La activităţi au participat și poliţişti ai Inspectoratului de Poliție Județean Timiş şi jandarmi.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 800 de grame de cannabis și hașiș, 30.000 de lei și 10.000 de euro.

Din cercetări a reieşit că cei cinci membri ai grupării infracţionale, cu vârste între 22 şi 27 de ani, ar fi aprovizionat şi intermediat tranzacţii de cannabis şi comprimate ecstasy consumatorilor din Timişoara, în special în zona complexului studenţesc.

Pentru distribuirea drogurilor la nivel stradal membrii grupării ar fi folosit intermediari, poliţiştii reuşind identificarea a 10 tineri, cu vârste între 21 şi 27 de ani.

Persoanele depistate vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.”

Peste 19 percheziţii au avut loc în cursul dimineţii de marţi la Timişoara, la mai mulţi traficanţi şi consumatori de droguri, potrivit romaniatv.net.

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog, coordonaţi de procurorii DIICOT, i-au trezit cu noaptea în cap pe dealerii de stupefiante din oraş, 25 de persoane ajungând la audieri privind aprovizionarea piaţei locale cu etnobotanice, cannabis, dar şi cu pastile de MDMA. Printre clienţi se numărau şi numeroşi elevi.

Mai mult, la una dintre adrese, un infractor a refuzat să deschidă uşa oamenilor legii şi a încercat să scape de nişte bani pe care îi îndesase în buzunarele unor pantaloni scurţi ce i-a aruncat de la balcon, însă gestul său a fost observat de poliţişti.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button