ARHIVA B365

Percheziţii la Sportul Studenţesc. Şefii clubului cercetaţi pentru evaziune fiscală de 1,6 mil. lei

Poliţia Capitalei a demarat, joi, în jurul orei 11.00, mai multe percheziţii la clubul de fotbal Sportul Studenţesc. Potrivit oamenilor legii, patronii clubului de fotbal au generat un prejudiciu la bugetul de stat în valoare de 1,6 milioane lei, prin neplata contribuţiilor aferente salariilor sportivilor.

Patronii clublui de fotbal sunt cercetaţi suspecţi de evaziune fiscală şi înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals în înscrisuri oficiale. Administatorii şi finanţatorii societăţii nu ar fi reţinut şi virat contribuţiile datorate la bugetul de stat aferente salariilor a 30 de jucători. Printre persoanele suspecte de evaziune fiscală se numără atât Vasile Şiman, cât şi administratorul clubului Sportul Studenţesc.

Fotbaliştii se plâng că nu şi-au mai primit salariile chiar şi de 25 de luni şi îl acuză pe Vasile Şiman, finanţatorul clubului Sportul Studenţesc, că i-a ameninţat că are un pistol sub pernă şi nu va ezita să-l folosească dacă ei vor continua să-l mai deranjeze.

Alexandru Niculae, purătorul de cuvânt de al Poliţiei Capitalei a declarat, în direct la România TV, că jucătorii şi angajaţii de la Sportul Studenţesc au sesizat inadvertenţe în contractele pe care ei le-au încheiat cu clubul de fotbal, atât în ceea ce priveşte plata remuneraţiei, cât şi a primelor de joc, în perioada 2010 – 2013.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button