ARHIVA B365

Percheziţii la Spit. Judeţean Timiş.Şeful clinicii de Chirurgie Vasculară,suspectat de luare de mită

Procurori DNA, împreună cu echipaje ale Jandarmeriei, au demarat, vineri dimineaţă, mai multe percheziţii la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara, precum şi la vila şefului clinicii, Mihai Ionac, suspectat de luare de mită. Oamenii legii au pătruns şi în clinica de chirurgie vasculară pe care Ionac o conducea, dar şi în sediul fundaţiei pe care acesta o patrona, potrivit antena3.ro.

Acesta a respins acuzaţiile şi a adăugat că „este tragic ceea ce se întâmplă”.

Conform aceleiaşi surse, Curtea de Conturi a găsit foarte multe nereguli la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara.

În cauză ar fi vorba despre un dosar instrumentat de Parcetul de pe lângă Tribunalul Timiş, în care sunt cercetate de procurori fapte de corupţie. Există suspiciuni ale anchetatorilor, care au obţinut mandate judecătoreşti pentru percheziţii.

Potrivit aceleiaşi surse, Mihai Ionac a fost subiectul unei anchete demarate de Curtea de Conturi, iar ulterior a declarat că nimic din ceea ce au precizat reprezentanţii Curţii de Conturi nu este adevărat, însă a recunoscut că au existat anumite erori materiale cu privire la unele operaţii, însă a negat faptul că ar fi fost comise intenţionat chestiuni ilegale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button