Flori Dinu, director Hexi: „Nu am dat niciodată mită”. Mesajul pentru fosta soţie a lui Condrea

de:
26 mai 2016
0 Afișari
Flori Dinu, director Hexi:

UPDATE Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a declarat joi că nu a dat niciodată mită medicilor în calitate de reprezentant al companiei și o roagă pe fosta soție a lui Dan Condrea să facă un denunț la Parchet.

„În toată existența mea de la Hexi Pharma de 16 ani, nu am dat mită, șpagă sau cum puteți să o numiți dumneavoastră niciunui medic în calitate de reprezentant al Hexi Pharma. Situația din punctul meu de vedere este ori inventată, ori calomnie, deci nu am făcut niciodată în ultimii 16 ani această tentativă sau cum o numiți”, a spus Flori Dinu, înainte de a intra în sediul Hexi Pharma, citată de Agerpres.

Declarația sa vine după ce jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat un articol de presă, în care un medic microbiolog susține că Flori Dinu a încercat să îl mituiască.

Acuzații la adresa directoarei Flori Dinu a adus și fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu. Aceasta a precizat joi că firma Hexi Pharma beneficia de protecție din partea Comisiei de sănătate din Camera Deputaților, iar Flori Dinu poate da detalii în acest sens.

„O rog din tot sufletul să meargă la Parchet să facă acest denunț așa cum ar trebui să facă și o rog să dea cu lux de amănunte cum s-a întâmplat. Chiar vreau să se afle adevărul, pentru că eu nu am dat niciodată așa ceva”, a replicat joi Flori Dinu.

Citeşte şi Fosta soţie a lui Dan Condrea, audiată la Tribunal: A fost ofiţer SIE. Am probe că era filat

Joi dimineaţă, echipe de poliţişti au mers la sediul Hexi Pharma din bulevardul Octavian Goga, din Capitală, pentru a ridica noi documente, înscrisuri, necesare în cercetarea penală, au declarat surse judiciare pentr Mediafax. Sursele citate spun că este vorba despre acte ce au rămas sigilate la sediul societăţii iar acum, la dispoziţia procurorului care instrumentează dosarul, vor fi ridicate pentru analiză.

Acţiunea de joi vine după ce în urmă cu o săptămână poliţiştii au ridicat documente de la depozitul Hexi Pharma, din Mogoşoaia, de la trei spitale din Capitală şi de la sediul RENAR.

Joi dimineaţă, la sediul Parchetului General a fost chemat unul dintre avocaţii societăţii Hexi Pharma.

Anchetatorii caută date ce ar putea susţine indiciile pe care le au în dosar, fiind începută urmărirea penală pentru „zădărnicirea combaterii bolilor” şi „falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse”.

Hexi Pharma a încheiat contracte, în perioada 2014 — 2016, de vânzare de produse biocide cu 152 de unități medicale, iar valoarea acestora este de aproximativ 51 milioane lei, a informat Parchetul General.


Cookies