Percheziţii la reprezentanţii unei firme de turism din Capitală, miercuri

de:
11 feb. 2015
0 Afișari
Percheziţii la reprezentanţii unei firme de turism din Capitală, miercuri

Este vorba de o firmă din domeniul turismului, informează un comicat de presă remis de Poliţie. Potrivit unor surse citate de televiziunile de ştiri, ar fi vorba despre firma Prestige Tour, informează stiripesurse.ro.

Astfel, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti austrieci, desfăşoară cinci percheziţii în Bucureşti, fiind vizaţi reprezentanţi ai unei societăţi comerciale din domeniul turismului care sunt suspectaţi de înşelăciune.

Conform sursei citate, în perioada 2008-2010 persoanele suspectate în acest dosar ar fi emis facturi fiscale fictive care atestau în fals prestarea unor servicii sau livrarea unor produse în favoarea unor parteneri din Austria.

„Sumele de bani obţinute în urma derulării acestor tranzacţii erau returnate partenerilor austrieci”, precizează Poliţia Română.

Percheziţiile de miercuri dimineaţă se desfăşoară în cooperare cu reprezentanţi ai autorităţilor judiciare austriece, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Cookies