Percheziții la patru saloane de masaj din București. Angajatele taxau masaj și practicau prostituție

17 feb. 2023
3671 Afișari
Percheziții la patru saloane de masaj din București. Angajatele taxau masaj și practicau prostituție
Percheziții la patru saloane de masaj din București. Angajatele taxau masaj și practicau prostituție. Sursa foto: Facebook - Poliția Capitalei

Patru saloane de masaj din Capitală au fost percheziționate de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB). Mai multe tinere practicau prostituția și încasau bani doar pentru masaj.

Tinerele ofereau mai mult decât un simplu masaj

17 persoane au fost duse la audieri și sunt bănuite că au pus mai multe tinere să practice prostituția sub pretextul că ar fi oferit doar servicii de masaj.

Polițiștii au făcut șase percheziții domiciliare în București, într-un dosar penal în care sunt făcute cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Astăzi, 16 februarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Persoanele sunt bănuite că, în perioada octombrie 2022 – februarie 2023, ar fi facilitat practicarea prostituției de pe urma căreia ar fi obținut foloase materiale. Tinerele care săvârșeau aceste servicii activau sub paravanul unor saloane de masaj erotic, conform Antena 3.

Poliția Capitalei anunță că cercetările în cauză vor fi continuate:

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În cadrul cercetărilor vor participa și polițiști de la investigarea criminalității economice pentru a face verificări pe această linie.

Cu ajutorul cercetărilor, s-a aflat că fetele erau angajate cu carte de muncă, iar pe casa de marcat se băteau bon doar serviciile de masaj. În contabilitate nu apăreau alte servicii pe care le plăteau clienții.

Persoanele din acest caz au fost duse la audieri la sediul Serviciul Investigații Criminale din Sectorul 4, de pe strada Constantin Brâncoveanu, nr 8.

Cookies