Percheziții la o piață de flori, în Sectorul 5. Polițiștii au dat iama printre lalele, frezii și zambile să-i dovedească pe traficanții de tarabe

07 mart. 2023
255 Afișari
Percheziții la o piață de flori, în Sectorul 5. Polițiștii au dat iama printre lalele, frezii și zambile să-i dovedească pe traficanții de tarabe
Percheziții la o piață de flori, în Sectorul 5. Polițiștii au dat iama printre lalele, frezii și zambile să-i dovedească pe traficanții de tarabe | Sursă foto: Unsplash

Polițiștii din București au efectuat mai multe percheziții într-o piață de flori aflată în Sectorul 5 al Capitalei. Dosarul în cadrul căruia au fost făcute verificările vizează modul în care au fost atribuite spațiile din piață.

Percheziții la o piață de flori din Sectorul 5

În cursul zilei de marți, 7 martie 2023, au fost efectuate mai multe percheziții la o piață unde se comercializează flori, aflată în Sectorul 5. Polițiștii cercetează modul în care spațiile comerciale au fost atribuite de către administrația piețelor, după cum transmit surse alte publicației G4Media.ro.

Polițiștii au fost însoțiți și de:

  • Direcția Generale Antifraudă Fiscală (DGAF),
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU),
  • Garda de Mediu,
  • Direcția de Sănătate Publică,
  • Reprezentanții unei companii de furnizare a energiei electrice.

Reprezentații companiei ce furnizează energia electrică au făcut verificări în ceea ce privește legalitate modului în care respectivele spații comerciale au fost branșate la rețeaua de energie electrică.

Potrivit unor surse, mai multe dintre tarabele din piața de flori ar fi fost branșate, cel mai probabil prin intermediul administrației, transmite BuletindeBucurești.ro.

35 de operatori economici au fost controlați

În cadrul perchezițiilor de astăzi, polițiștii din București au verificați aproximativ 35 de agenți economici. Agenții au controlat modul de autorizare și funcționare.

Această acțiune a avut scopul de a deservi ca și probă pentru demonstrarea unei activități infracționale. Mai precis, cercetările sunt făcute în cadrul unui dosar penal ce a fost deschis deoarece există suspiciunea comiterii infracțiunii de abuz în serviciu.

Cercetările în această cauză sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 5. Acestea au loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii menționate mai sus.

Cookies