Percheziții la o locuință din București, după ce o femeie a reclamat că e agresată de concubin. În curtea imobilului au fost descoperite mai multe arme și muniție

04 sept. 2021
311 Afișari
Percheziții la o locuință din București, după ce o femeie a reclamat că e agresată de concubin. În curtea imobilului au fost descoperite mai multe arme și muniție
Percheziții la o locuință din București, după ce o femeie a reclamat că e agresată de concubin. În curtea imobilului au fost descoperite mai multe arme și muniție. Sursa foto: Unsplash

Polițiștii din București au făcut în cursul zilei de vineri percheziții amănunțite într-o gospodărie după ce o femeie ce a reclamat agresiunile concubinului a anunțat autoritățile că acesta ar deține mai multe arme.

Polițiștii din Capitală au avut vineri parte de o intervenție neobișnuită, când o femeie a sunat la numărul de urgență pentru a reclama faptul că concubinul său o amenință, dar și că acesta are pe proprietatea sa mai multe arme. În cele din urmă, acest fapt s-a confirmat, iar polițiștii au găsit la adresa cu pricina atât arme, cât și muniție, potrivit News.ro

Arme și muniție găsite în urma unei percheziții în București

În acest sens, Poliția Capitalei a publicat un comunicat prin intermediul căruia a confirmat incidentul, dar și găsirea muniției și a armelor pe proprietatea bărbatului.

„În dimineaţa de 03.09.2021, în jurul orei 01.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie este ameninţată de către concubin. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat persoana. Aceasta le-a relatat faptul că bărbatul cu care o relaţie de concubinaj o ameninţă şi o agresează, precum şi faptul că acesta deţine mai multe arme”, a anunțat Poliţia Capitalei.

De asemenea, polițiștii au precizat în cadrul aceluiași comunicat că a fost solicitat şi sprijinul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, dat fiind faptul că dețineau un număr mic de informații privind armele pe care concubinul femeii le-ar fi putut ascuns.

Poliția a primit mandat pentru verificarea locuinței cu pricina

„În curte au fost identificate arme şi elemente de muniţie. Poliţiştii au asigurat locaţia, iar în cursul zilei de astăzi, în baza mandatului emis de instanţă, efectuează o percheziţie domiciliară la adresă”, a mai transmis Poliţia.

Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 va supraveghea în continuare derularea corespunzătoare a cercetărilor în acest caz.

Poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu, confirmat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Potrivit articolului 342 din Codul Penal, „Deținerea, portul, confecționarea, precum și orice operațiune privind circulația armelor letale, a munițiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcționarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept, se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.”

Cookies