Percheziții la o firmă de teleshopping

de:
04 mart. 2015
0 Afișari
Percheziții la o firmă de teleshopping

Două persoane vor fi audiate. 

Clienții care se consideră păcăliți de firmele de Teleshopping sunt rugate să se prezinte la Poliție pentru a face plângere. 

Iată comunicatul Poliției referitor la percheziții: „În această dimineaţă, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează percheziţii la domiciliile reprezentanţilor unei societăţi comerciale bănuiţi de înşelăciune şi evaziune fiscală.

Totodată, vor fi puse în executare două mandate de aducere, urmând ca faţă de persoanele identificate să fie luate măsurile legale ce se impun.

La data de 4 martie a.c., poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează trei percheziţii la domiciliile reprezentanţilor unei societăţi comerciale bănuiţi de înşelăciune şi evaziune fiscală.

Totodată, sunt puse în executare două mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracţiuni, urmând ca faţă de acestea să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

În fapt, reprezentanţii societăţii comerciale, care desfăşoară activităţi comerciale prin intermediul unui web-site de prezentare şi desfacere a unor produse de menaj şi de uz casnic, sunt bănuiţi că ar fi comercializat unele produse ce nu corespundeau cu cele comandate de clienţi, ar fi fost de o calitate inferioară celor prezentate sau nu ar fi funcţionat în conformitate cu specificaţiile prezentate pe pagina de internet.

De asemenea, aceştia mai sunt bănuiţi că ar fi înregistrat în contabilitatea societăţii comerciale mai multe cheltuieli fictive, iar sumele de bani obţinute din vânzarea bunurilor ar fi fost transferate în conturi bancare personale şi retrase ulterior de la ATM-uri.

La acţiune participă poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, respectiv ofiţeri de investigare a criminalităţii economice, specialişti criminalişti, precum şi luptători S.I.A.S..

Activităţile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cookies