Percheziții la o clinică de înfrumusețare din București. Se făceau operații estetice în coafor

10 iun. 2021
221 Afișari
Percheziții la o clinică de înfrumusețare din București. Se făceau operații estetice în coafor

Joi, se efectuează percheziții la o clinică de înfrumusețare din București și în alte 24 de județe, vizată fiind o clinică de înfrumuseţare din Capitală.

Percheziții la o clinică de înfrumusețare din București. Acuzaţiile sunt de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii.

Zeci de percheziţii au loc joi în Bucureşti şi în 24 de judeţe, vizată fiind o clinică de înfrumuseţare din Capitală.

”În cursul zilei de 10 iunie 2021, procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus efectuarea a 45 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în alte 24 de judeţe, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii”, anunţă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Infracţiunile cercetate au fost săvârşite de către reprezentanţii unei clinici de înfrumuseţare care funcţionează în municipiul Bucureşti, cu ocazia procedurilor de înfrumuseţare – invazive sau noninvazive -, atât la sediul acesteia, cât şi în alte locaţii partenere, precum un coafor, de pe teritoriul ţării de către angajaţi/colaboratori, fără a le evidenţia în sistem contabil şi fără a îndeplini condiţiile esenţiale pentru exercitarea unei astfel de profesii.

La finalul lunii mai, un fals medic estetician din București a fost trimis în judecată de către procurori. „Dr. Lana” a practicat medicina fără drept și este acuzată că a mutilat zeci de femei. Fostele paciente i-au făcut plângeri penale.

Cookies