ARHIVA B365

Percheziţii la membrii unei reţele de prostituţie de lux, în casa fostului primar Viorel Lis

Peste 30 de persoane au fost aduse pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei, dintre care 10 proxeneţi care constituiau o reţea de prostituţie de lux. Percheziţiile au avut loc în Bucureşti, judeţul Ilfov şi judeţul Dâmboviţa, scrie gândul.info.

Sub paravanul unor saloane de masaj erotic, fetele practicau prostituţia. Potrivit anchetatorilor, tinerele primeau de la clienţi 100 de euro pentru o partidă de sex şi 600 de euro pentru o noapte.

Una dintre casele unele funcţiona un astfel de salon de masaj erotic se află pe şoseaua Tunari şi aparţine fostului primar Viorel Lis, au declarat surse din Poliţia Capitalei, pentru gândul. Proxeneţii au închiriat casa de la acesta, în urmă cu câteva luni.

Lis nu va fi deocamdată audiat, neavând nicio calitate în acest dosar, au mai explicat anchetatorii.

Şapte persoane au fost reţinute de poliţişti, urmând să fie duse în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bucureşteni au constatat faptul că, membrii grupării, sub forma unei afaceri tip salon de masaj erotic şi escorte, ar fi introdus în hotelurile de lux din centrul Capitalei femei, care, în urma întreţinerii unor relaţii de natură sexuală cu bărbaţi cazaţi în unităţile hoteliere, ar fi obţinut sume importante de bani în valută”, a arătat Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button