ARHIVA B365

Percheziţii la ISU Teleorman. Mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri, vizaţi într-un dosar de corupţie

Procurorii de la Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari fac cercetări într-o cauză penală ce vizează „suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei de către un grup format din mai multe persoane cu grade de ofiţer şi subofiţer”, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

DNA a precizat că procurorii fac cinci percheziţii în judeţul Teleorman, între care două la sediile unor instituţii publice, iar restul la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că instituţiile publice unde au loc percheziţii sunt Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman şi o structură subordonată ISU, clădirile în care funcţionează acestea fiind în aceeaşi curte. Potrivit aceloraşi surse, printre persoanele vizate în acest caz ar fi şi un reprezentant din conducerea ISU Teleorman. Persoanele suspectate în acest caz vor fi duse la audieri la DNA central. Procurorii militari sunt sprijiniţi în această cauză de Direcţia Generală Anticorupţie şi de Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button