Percheziții la firme care se ocupau de curățenia din spitale. Spălare de bani cu prejudiciu de 4.200.000 de lei

14 apr. 2021
211 Afișari
Percheziții la firme care se ocupau de curățenia din spitale. Spălare de bani cu prejudiciu de 4.200.000 de lei

Polițiștii efectuează la această oră percheziţii la firme care se ocupau de curățenia din spitale într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu prejudiciu de 4,2 milioane lei.

Percheziții la firme care se ocupau de curățenia din spitale. Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și șase mandate de aducere, în București și județele Ilfov și Călărași, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor.

În fapt, din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada 2012- 2014, reprezentanții a patru societăți comerciale s-ar fi sustras de la plata taxelor și impozitelor evidențiind contabil și declarând cheltuieli fictive.

Percheziții la firme care se ocupau de curățenia din spitale. Prejudiciu de 4.200.000 lei

Tot din probatoriul administrat a reieșit că societățile în cauză prestau, printre altele, și servicii de curățenie în diverse unități sanitare.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este în cuantum de 4.200.000 lei.

Cookies