Percheziţii la femeia care înşela turiştii bucureşteni cu vacanţe false

de:
30 ian. 2013
1 Afișari
Percheziţii la femeia care înşela turiştii bucureşteni cu vacanţe false

Acţiunea a fost demarată în baza datelor şi informaţiilor deţinute de către poliţiştii bucureşteni cu privire la faptul că directorul executiv al unei agenţii de turism ar fi înşelat mai multe persoane, cu ocazia achiziţionării unor pachete de servicii turistice.

Din primele verificări a reieşit faptul că suspecta, în calitate de director executiv al societăţii comerciale în cauză, oferea spre vânzare pachete turistice atractive, la preţuri situate sub nivelul pieţei.

Aceasta încasa de la cumpărători diverse sume de bani, încheind cu aceştia contracte cadru de comercializare a pachetelor turistice respective, fără a mai face însă ulterior demersuri pentru contractarea acestor servicii (servicii hoteliere, transport etc.).

Continuând verificările, poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au mai obţinut date cu privire la faptul că, în vederea garantării restituirii sumelor plătite pentru achiziţionarea pachetelor turistice neonorate, directorul executiv al agenţiei în cauză ar fi

emis instrumente de plată cunoscând că acestea nu aveau acoperire (file CEC, bilete la ordin).

Poliţiştii bucureşteni fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată, prejudiciul estimat a fi creat victimelor fiind de peste 25.000 de euro.

Mai mulţi bucureşteni s-au plâns în vară că şi-au luat ţeapă în concediul în Bulgaria de la firma Bliss Travel care i-a lăsat cu ochii în soare. Detalii găsiţi aici. 

Cookies