Percheziții la bărbatul care a furat un sac de bani dintr-o mașină a Poștei. Soba a fost folosită pe post de seif

06 nov. 2022
764 Afișari
Percheziții la bărbatul care a furat un sac de bani dintr-o mașină a Poștei. Soba a fost folosită pe post de seif
Percheziții la bărbatul care a furat un sac de bani dintr-o mașină a Poștei. Soba a fost folosită pe post de seif. Imagine simbol: Agerpres

Seara trecută, polițiștii din Chitila au efectuat percheziții acasă la bărbatul care a fost arestat după ce a furat un sac de bani dintr-o mașină a Poștei Române. Tânărul a ascuns o sumă de bani în sobă.

Percheziții la bărbatul care a furat un sac de bani dintr-o mașină a Poștei

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă seară de Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, oamenii legii au făcut o percheziție la imobilul din Bucureşti unde locuia, de fapt, tânărul de 20 de ani.

La percheziții, oamenii legii au găsit într-o sobă din casă suma de 28.200 de lei. Banii au fost ridicați în vederea continuării cercetărilor.

„În cadrul activităților specifice de urmărire penală, în această seară, 5 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul poliției Orașului Chitila, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat o percheziție domiciliară, la imobilul din București, unde bărbatul de 20 de ani locuia în fapt.

La percheziții, polițiștii au descoperit într-o sobă din locuință suma de 28200 lei, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor”, transmite IPJ Ilfov.

Hoțul a fost arestat

Sâmbătă, 5 noiembrie, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost acuzat de delapidare.

„Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal de către polițiștii din Chitila, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, transmite Poliția Ilfov.

Polițiștii din Chitila și cei de la Serviciul de Investigații Criminale Ilfov l-au găsit vineri, în Ploiești, pe bărbatul care a furat un sac de bani din mașina Poștei. Acesta conține suma de 278.000 lei.

În momentul în care a fost condus la audieri la Poliția din Chitila, bărbatul a fost întrebat de jurnaliști de ce a furat sacul cu bani, iar el a răspuns: „Pentru că nu aveam”. Când a fost întrebat ce a făcut cu banii, a răspuns: „M-am distrat”, potrivit HotNews.ro.

Cookies