PERCHEZIŢII la Ambulanţa Puls. Poliţia a ridicat aparatura medicală de pe salvări UPDATE

de:
09 mai 2016
0 Afișari
PERCHEZIŢII la Ambulanţa Puls. Poliţia a ridicat aparatura medicală de pe salvări UPDATE

UPDATE Potrivit unor surse oficiale, poliţiştii au ridicat aparatură medicală de pe ambulanţele Puls care mergeau la stadionul Dinamo, urmând să se analizeze dacă aparatura folosită este conformă.

De altfel, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, anunţă, luni, printr-un comunicat de presă că duminică,au fost audiaţi angajaţi din cadrul serviciului de ambulanţă privat dar şi medicul echipei de fotbal Dinamo.

„De asemenea, au fost ridicate documentele medicale ale jucătorului, atât de la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, cât şi de la clubul Dinamo. Aceste documente au fost puse la dispoziţia I.N.M.L. „Mina Minovici” Bucureşti”, se mai spune în comunicat.

Luni dimineaţă, echipe de poliţişti de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au mers la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi la sediul Ambulanţei private Puls pentru a verifica şi a ridica noi documente, necesare în investigaţia privind cazul morţii fotbalistului Patrick Ekeng, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. 

Potrivit acestora, tot luni, vor fi ridicate probe şi de la alte locaţii din Capitală.

NEREGULI ŞI ABATERI GRAVE la Ambulanţa Puls. Activitatea, SUSPENDATĂ cel puţin 30 de zile

Echipa din cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne şi specialiştii Ministerul Sănătăţii au finalizat controlul început sâmbătă la ambulanţa Puls care a asigurat servicii private de ambulanţă la meciul de fotbal în care a decedat Patrick Ekeng.

Poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au mai ridicat documente, zilele trecute, de la sediul ambulanţei private şi de la clubul Dinamo. În cazul morţii lui Patrick Ekeng se fac cercetări pentru acuzaţia de ucidere din culpă.

Luni, la IML, medicii legişti vor efectua autopsia în cazul fotbalistului.

ANCHETĂ în cazul morţii fotbalistului dinamovist: Raed Arafat: „S-au găsit niște NEREGULI serioase”

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat spune că s-au găsit nereguli „serioase” în urma controlului efectuat sâmbătă de Departamentul pentru Situații de Urgență, împreună cu Ministerul Sănătății, în cazul decesului fotbalistului de la Dinamo Patrick Ekeng.uf

Jucătorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbuşit pe teren în minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul, care a avut loc vineri pe stadionul Ştefan cel Mare. Ekeng a căzut la mijlocul terenului, fără să fie atins de nimeni.

DOSAR PENAL în cazul morţii lui Patrick Ekeng. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă

Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și ofițerii din cadrul Serviciului Omoruri efectuează cercetări în cazul decesului jucătorului de fotbal Patrick Ekeng sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale in rem.

Cookies