49 de percheziţii în Capitală şi în ţară, la sucursalele Omniasig. Răspunsul societăţii de asigurări

de:
14 mai 2014
0 Afișari
49 de percheziţii în Capitală şi în ţară, la sucursalele Omniasig. Răspunsul societăţii de asigurări

Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea de către mai multe persoane a unor infracţiuni de abuz în serviciu şi fals intelectual, pentru care a fost începută urmărirea penală, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, citat de Realitatea.net.

Potrivit sursei citate, în acest dosar, procurorii fac, miercuri, 49 de percheziţii simultane la sedii centrale şi sucursale ale unei societăţi de asigurare, situate în Bucureşti şi în toate judeţele din ţară.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că percheziţiile au loc la sediile societăţii de asigurare Omniasig.
La acţiune participă şi aproximativ o sută de ofiţeri de poliţie judiciară de la Direcţia de Investigare a Fraudelor, cu suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii.

Reprezentanţii Omniasig au transmis, printr-un comunicat de presă remis B365.ro, următoarele precizări:

Unicul obiect al acţiunii de verificare desfăşurată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cadrul OMNIASIG este situaţia poliţelor de asigurare de locuinţe emise de compania noastră în a doua jumătate a anului 2013, respectiv în perioada de intrare în valabilitate a poliţelor PAD.

Compania noastră va colabora pe deplin şi va pune la dispoziţia autorităţilor toate documentele şi informaţiile solicitate. În acelaşi timp, am demarat o investigaţie internă pentru a lămuri în întregime această situaţie.

Activitatea curentă a OMNIASIG nu este în niciun fel perturbată de aceste verificări.

 

Cookies