ARHIVA B365

PERCHEZIŢII în Capitală: Doi directori OSIM şi un angajat, urmăriţi penal pentru uz de fals

Directorul de la OSIM, directoarea de la resurse umane şi încă un angajat sunt urmăriţi penal, potrivit România TV. Ei sunt acuzaţi de fals, uz de fals şi fals în înscrisuri oficiale. 

Procurorii susţin că în anul 2009, unul dintre angajaţii OSIM a falsificat o adeverinţă pentru studii superioare pentru a obţine un salariu mai mare. Ulterior, el a fost detaşat în străinătate. Acolo i-au fost cerute mai multe documente care să ateste că este absolvent de facultate.

Tupeul angajatului nu a avut margini: a falsificat şi o diplomă pe care a ataşat-o la dosar. După verificări, angajaţii străini au constatat că toate actele de studiu prezentate erau false aşa că au cerut ajutorul Poliţiei, scrie rtv.net. 

Astfel, poliţiştii bucureşteni au făcut, joi dimineaţă, percheziţii în acest caz. „Ofiţerii de poliţie din cadrul D.G.P.M.B – Serviciul de Investigare a Fraudelor, Sector 3, au date şi informaţii cu privire la săvârşirea infracţiunilor de fals, uz de fals, fals în înscrisuri oficiale şi nesesizarea organelor de cercetare penală într-o instituţie publică din Capitală”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Suspecţii vor fi duşi la audieri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button