Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. Managerul unui hotel de lux, bănuit de evaziune fiscală

de:
23 iun. 2016
7 Afișari
Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. Managerul unui hotel de lux, bănuit de evaziune fiscală

UPDATE 10.11: Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX.ro că vizat de această acţiune este omul de afaceri de origine egipteană Dahwa Youssef, manager al hotelului Royal din Bucureşti.

„Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști ai Direcției Operațiuni Speciale și luptători SIAS, descind, la această oră, la sediile a șapte societăți comerciale ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale, precum și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală”, informează Inspectoratul General al Poliției Române într-un comunicat de presă.

Oamenii legii adaugă că din cercetări a reieșit că, în perioada 2013 — 2014, reprezentantul societăților comerciale, care este și manager de hotel, ar fi derulat, sub paravanul acestora, mai multe operațiuni fiscale, fără a le declara instituțiilor competente.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat, stabilit până în prezent, se ridică la peste 5.700.000 de lei, reprezentând TVA și impozit pe profit.

Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București şi vor fi puse în executare două mandate de aducere.

Cookies