Percheziţii în Bucureşti și Ilfov într-un dosar de şantaj. Sunt vizaţi locotenenți ai clanului Cămătaru

de:
26 mai 2021
108 Afișari
Percheziţii în Bucureşti și Ilfov într-un dosar de şantaj. Sunt vizaţi locotenenți ai clanului Cămătaru

Percheziţii în Bucureşti și Ilfov. Şaptespezece percheziţii au loc miercuri dimineaţă în Bucureşti, Ilfov şi Prahova, la persoane acuzate de şantaj, sumele obţinute prin ameninţări violente ajungând până la 500.000 de euro.

Percheziţii în Bucureşti și Ilfov. Surse din anchetă afirmă că vizaţi ar fi apropiaţi ai clanului Cămătaru. Şaisprezece persoane urmează să fie duse la audieri.

 

”La data de 26.05.2021, procurorii D.I.I.C.O.T. împreună cu poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, cu sprijinul Serviciului Investigaţii Criminale şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei au pus in aplicare 17 mandate de percheziţie domiciliară şi 16 mandate de aducere, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, intr-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, şantaj şi abuz în serviciu”, anunţă DIICOT.

De la sfârşitul anului 2020 şi până în prezent a fost documentată activitatea unui grup infracţional organizat ai cărui membri s-ar fi specializat în săvârşirea unor infracţiuni de şantaj, constând în recuperarea unor sume de bani de la diverşi agenţi economici, până la valoarea de 500.000 euro, prin utilizarea de ameninţări si violenţe.

Persoanele vor fi duse pentru audieri la sediul DIICOT.

Cercetările sunt continuate de către procurorii DIICOT şi ofiţerii de poliţie din cadrul Poliţiei Capitalei.

Cookies