Percheziții în București și Iași. O firmă a „uitat” să înregistreze veniturile de 27 de milioane de dolari

29 iul. 2021
193 Afișari
Percheziții în București și Iași. O firmă a „uitat” să înregistreze veniturile de 27 de milioane de dolari
Percheziții în București și Iași. O firmă a „uitat” să înregistreze veniturile de 27 de milioane de dolari

Percheziții de amploare au loc, joi dimineață, în București și Iași. O firmă a „uitat” să înregistreze veniturile de 27 de milioane de dolari.

Percheziții de amploare în București și Iași. O firmă a „uitat” să înregistreze veniturile de 27 de milioane de dolari.

Percheziții în București și Iași

5 mandate de percheziție s-au pus în aplicare în București și Iași, joi dimineață, de către poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Recomandăm și: Poliția Capitalei cere sprijinul bucureștenilor. O tânără de 21 de ani din Sectorul 3 a plecat marți de acasă și nu s-a mai întors

Aceste activități se realizează în cadrul unui dosar penal în care se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, potrivit unui comunicat transmis Agepres.

Potrivit informațiilor transmise de autorități, reprezentanții unei firme au omis să înregistreze venituri de 27 milioane de dolari, realizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale. Din cercetările efectuate până în prezent, acest lucru s-a întâmplat în perioada 2018-2020.

O firmă a „uitat” să înregistreze veniturile de 27 de milioane de dolari

Milioane de dolari câștigați prin evaziune fiscală, dar 190 de angajați acestei firme erau plătiți cu salariul minim pe economie. Pentru a compensa acest lucru, reprezentanții societății comerciale îi răsplăteau cu diverse bonusuri, fie prin intermediul acestei firme, fie prin intermediul altei firme de contabilitate și consultanță fiscală, conform stirileprotv.ro.

Recomandăm și: Percheziții la 300 de persoane din București și alte cinci județe. Acuzații extrem de grave, au furat vreo 7 milioane de euro

Compania care a „uitat” să înregistreze veniturile de 27 milioane de dolari în perioada 2018-2020 se ocupă cu realizarea de softuri.

Amintim că, o tânără în vârstă de 21 de ani din București a plecat de acasă marți – 27 iulie și nu s-a mai întors. Poliția Capitalei are nevoie de sprijinul cetățenilor pentru găsirea tinerei.

Persoanele care o văd sau au informații care ar ajuta la găsirea ei, sunt rugate să sune de urgență la 112.

Cookies