Percheziţii în Bucureşti şi alte patru judeţe, vineri dimineaţă

de:
07 feb. 2014
0 Afișari
Percheziţii în Bucureşti şi alte patru judeţe, vineri dimineaţă

„Persoanele vizate sunt bănuite că, în a doua jumătate a anului 2013, ar fi transportat, depozitat și comercializat peste 2.000.000 de țigarete de contrabandă, provenite din Republica Moldova și Ucraina”, precizează IGR într-un comunicat remis AGERPRES. Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.000.000 de lei.

 

Polițiștii de la Investigarea Fraudelor și de la Investigații Criminale din IGPR împreună că cei de la IPJ Călărași și IPJ Argeș, coordonați de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași efectuează 34 de percheziții București și în județele Ilfov, Călărași, Galați și Argeș, la persoane suspectate de contrabandă cu țigări și evaziune fiscală.

De asemenea, polițiștii efectuează alte 23 de percheziții la persoane suspectate că foloseau mai multe mașini la activitatea infracțională. La acțiune participă polițiști din cadrul SIAS și ai serviciilor pentru acțiuni speciale din cadrul DGPMB, IPJ Călărași, IPJ Brăila, IPJ Buzău și IPJ Vrancea, în total fiind angrenați peste 250 de polițiști.

Cookies