ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Percheziții în București și 4 județe pentru măști contrafăcute. Mandate de aducere pentru cei suspectați că au pus vieți în pericol

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează 10 percheziţii, luni dimineaţă, în Capitală şi în patru judeţe într-un dosar de înşelăciune, după ce unui spital i-au fost vândute măşti de protecţie în privința cărora există indicii temeinice că sunt contrafăcute.

„Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează 10 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Bihor, Braşov, Maramureş şi Timiş, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, a anunțat Poliția Română.

Potrivit IGPR, faptele au legătură cu activitatea de comercializare către o unitate spitalicească desemnată drept spital faza I pentru asistenţa pacienţilor testaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 de măşti de protecţie ce poartă o marcă înregistrată cunoscută la nivel mondial, produse cu privire la care există indicii temeinice că sunt contrafăcute.

În acest context, vor fi puse în aplicare 6 mandate de aducere emise pe numele bănuiţilor, ce vor fi conduşi la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii acestora.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button