Percheziţii în Bucureşti pentru prinderea unor adolescenţi acuzaţi de tâlhărie

de:
28 mart. 2014
3 Afișari
Percheziţii în Bucureşti pentru prinderea unor adolescenţi acuzaţi de tâlhărie

În dimineaţa de 27 martie a.c., poliţiştii Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – D.G.P.M.B., au făcut o percheziţie domiciliară în Bucureşti într-un dosar privind comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În urma percheziţiei efectuate, poliţiştii bucureşteni i-au depistat şi condus, la sediul Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, pe cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Acţiunea poliţiştilor Capitalei survine în urma cercetărilor efectuate şi a documentării activităţii infracţionale a celor trei tineri, care, în data de 5 martie a.c., în jurul orei 14:45, în timp ce se aflau într-o staţie R.A.T.B. din sectorul 3, prin smulgere, ar fi deposedat partea vătămată de un telefon mobil.

Cercetările sunt continuate în acest caz de către Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi complicitate la tâlhărie.

Cookies