ARHIVA B365

Percheziţii în Bucureşti, la o reţea de falşi angajatori. Nati Meir, liderul reţelei

Infractorii cereau bani pentru locuri de muncă în Israel, iar sumele erau cuprinse între 400 şi 800 de euro. Contractele nu erau onorate niciodatată.

Poliţiştii au ridicat patru persoane, printre care şi fostul deputat, Nati Meir. Aceştia vor fi duşi la audieri la Parchetul Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Sectorul 1 Poliţie face percheziţii la mai multe adrese din Bucureşti, pentru destructurarea unei grupări specialitate în înşelăciuni cu locuri de muncă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a mai spus că există informaţii că mai mult de zece persoane au fost înşelate de membrii grupării.

Activitatea grupului infracţional era monitorizată de Sectorul 1 Poliţie de mai bine de trei luni, a adăugat Alexandru Niculae. Potrivit unor surse judiciare, gruparea era condusă de Nati Meir.

Nati Meir are o condamnare la patru ani de închisoare, tot pentru înşelarea mai multor persoane cărora le promisese locuri de muncă în Israel, scrie realitatea.net.

Într-un alt dosar, fostul deputat Nati Meir a fost condamnat, în 6 martie, de Tribunalul Galaţi, la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru trafic de influenţă în formă continuată, iar fiul său, Or Meir, a primit o pedeapsă de cinci ani şi jumătate de închisoare pentru complicitate la această infracţiune. Tribunalul Galaţi a mai decis să menţină măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea în cazul celor doi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button