ARHIVA B365

PERCHEZIȚII ÎN BUCUREȘTI la membrii unui grup specializat în furturi de mașini și din firme

În perioada ianuarie – martie, poliţişti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule au documentat activitatea unui grup, format din patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani, cunoscuţi cu preocupări de natură infracţională.

Astfel, la data de 9 martie, au fost puse în aplicare patru autorizaţii de percheziţie, la domiciliile bănuiţilor, doi dintre aceştia fiind depistaţi şi conduşi la sediul subunităţii.

În urma verificărilor efectuate au fost reţinute în sarcina grupului comiterea a trei fapte, două furturi de autoturisme, în data de 24 ianuarie, respectiv 4 februarie, ambele parcate în sectorul 1 şi ulterior abandonate, precum şi un furt dintr-o societate comercială, în noaptea de 6/7 februarie, trei dintre bănuiţi pătrunzând în interiorul unui magazin din sectorul 2, de unde au sustras ţigarete în valoare de 11.000 de lei.

Prejudiciul, estimat la suma de 21.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de 50%.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu doi bărbaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, fiind efectuate verificări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button