ARHIVA B365

Percheziţii în Bucureşti la hoţii din locuinţe

În fapt, în perioada 15 mai – 21 august, poliţiştii Serviciului de Investigatii Criminale – Sector 3 şi judiciarişti din cadrul Secţiei 11 Politie, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au documentat activitatea infracţională a unui grup infracţional care acţiona pe linia furturilor din locuinţe.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii bucureşteni au depistat şi condus la sediul Poliţiei Sectorului 3, doi bărbaţi, cu această ocazie, fiind ridicate mai multe instrumente confecţionate artizanal, despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite la comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţă.

În urma cercetărilor efectuate de către judiciariştii bucureşteni a reieşit faptul că, la data de 26 mai, cei doi bărbaţi ar fi pătruns într-o locuinţă din Sectorul 1 al Capitalei, folosindu-se de instrumentele confectionate artizanal, cu ajutorul cărora ar fi descuiat uşa de acces în locuinţa părţii vătămate, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 3.300 de lei.

Mai mult, în ziua de 2 iunie, cei doi bărbaţi ar fi pătruns într-o altă locuinţă situată în Sectorul 4 al Capitalei, de unde ar fi încercat să sustragă mai multe bunuri.

Totodată, datorită activităţilor desfăşurate, la data de 1 august, poliţiştii bucureşteni au reuşit prinderea în flagrant a altor doi bărbaţi, membrii aceluiaşi grup infracţional, imediat după ce aceştia ar fi sustras bunuri dintr-o locuinţă situată în Sectorul 6 al Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei doi bărbaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button