Percheziții în București, într-un dosar de înșelăciune. Doi falși peisagiști au păcălit mai multe persoane din Capitală și alte două județe

20 apr. 2022
1538 Afișari
Percheziții în București, într-un dosar de înșelăciune. Doi falși peisagiști au păcălit mai multe persoane din Capitală și alte două județe
Percheziții în București, într-un dosar de înșelăciune. Doi falși peisagiști au păcălit mai multe persoane din Capitală și alte două județe | Sursă foto: Facebook-Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a efectuat astăzi percheziții în Capitală, și alte două județe, într-un dosar în care se fac cercetări asupra săvârșirii mai multor infracțiuni.

Percheziții în București, într-un dosar de înșelăciune

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 5 a pus în aplicate miercuri, 20 aprilie 2022, cinci mandate de percheziții domiciliare în municipiul București, județul Ilfov și județul Teleorman. Acestea au fost efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București.

Perchezițiile au fost făcute în cadrul unui dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii următoarelor infracțiuni:

  • Înșelăciune,
  • Tâlhărie.

Este vorba despre doi bărbați ce au înșelat mai multe persoane, pretinzând că sunt peisagiști. Conform probelor ce au fost administrate în dosar, cei doi au contractat mai multe lucrări de amenajare peisagistică din anul 2021 până în prezent. Pe lângă înșelarea oamenilor, falșii peisagiști au furat telefonul uneia dintre persoanele vătămate.

Prejudiciul ce a fost cauzat de cei doi bărbați ajunge la suma aproximativă de 190.000 de lei.

Această acțiune a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Descinderi în București azi dimineață

Miercuri, în București, au avut loc descinderi la clanul Fabian. Mascații au intrat peste aceștia dis de dimineață. Autoritățile vizează mai mulți lider ai clanului care s-ar ocupa cu afaceri ilegale din care încasau profituri uriașe.

Persoanele anchetate sunt acuzate de:

  • Prostituție,
  • Cămătărie,
  • Tâlhărie,
  • Trafic de droguri
  • Înșelăciune.

De asemenea, în cadrul acestei anchete a fost vizată și vrăjitoarea Sidonia, soția lui Marian Fabian. Femeia a fost acuzată de mai multe persoane de înșelăciune.

Sidonia a pretins că le poate rezolva oamenilor problemele prin intermediul vrăjitoriei, profitând de naivitatea acestora pentru a obține foloase materiale.

Vrăjitoare este una dintre cele mai bogate din România, conform unei informații ce a apărut în urma cu câțiva ani, când aceasta se afla în închisoare.

Cookies