ȘTIRI

Percheziții în București într-un dosar de evaziune fiscală prin achiziţii fictive de piese auto. Prejudiciul de 1 milion de lei

Poliţiştii fac miercuri dimineaţă percheziții la o adresă din Capitală într-un dosar de evaziune fiscală prin achiziţii fictive de piese auto, prejudiciul fiind de 1 milion de lei.

”La data de 27 ianuarie a.c., într-un dosar penal aflat in supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Politia Sectorului 5 –Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice pun în aplicare un mandat de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti.

Percheziții în București

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, prejudiciul estimat în cauza fiind de aproximativ 1.000.000 de lei”, anunţă Poliţia Capitalei.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016-2017, administratorii unei societăţi comerciale din Bucuresti ar fi înregistrat fictiv în contabilitate peste 600 de  facturi de achiziţii de piese auto în valoare de aproximativ 3.000.000 lei, documentele justificative fiind emise în numele unor societăţi fantomă.

La sediul Poliţiei Sectorului 5 vor fi duse cu mandat mai multe persoane.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Municipiului Bucureşti.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button