ȘTIRI

Percheziţii în Bucureşti, într-un caz de înşelăciune prin internet

Perchezitiile survin în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Sectorului 4, care au descoperit că cele doua persoane, un bărbat şi o femeie, ar fi înşelat mai multe persoane prin promisiunea de vânzare fictivă a unor produse prin intermediul internetului.

În urma cercetărilor efectuate de judiciariştii bucureşteni, s-a stabilit faptul că, suspecţii, ar fi reuşit să înşele mai multe persoane şi societăţi comerciale, oferind spre vânzare pe mai multe site-uri de internet, în numele unei societăţi comerciale administrată de suspectă, mai multe bunuri.

Pentru bunurile oferite spre vânzare, cei doi suspecţi au încasat diverse sume de bani în avans, fără ca produsele să fie livrate ulterior, producând astfel un prejudiciu în dauna părţilor vătămate de aproximativ 90.000 de lei.

În urma acţiunilor desfăşurate de către poliţiştii bucureşteni, au fost conduse la sediul Poliţiei Sectorului 4 două persoane, în vederea audierilor.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor – Poliţia Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, precum şi pentru documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button