ARHIVA B365

Percheziţii în Bucureşti: Nouă bărbaţi care înşelau oameni prin metoda Accidentul, reţinuţi

Astfel, pe fondul mai multor sesizări, poliţiştii Secţiei 22 au documentat activitatea membrilor grupului infracţional, stabilind în sarcina acestora faptul că, prin inventarea unui accident rutier în care ar fi implicată o persoană apropiată, solicitau telefonic părţilor vătămate o sumă de bani, pentru rezolvarea situaţiei ivite.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate în cursul zilei de ieri, atât pe raza municipiului Bucureşti cât şi în localităţi din judeţele Giurgiu, Ilfov şi Călăraşi, poliţiştii bucureşteni au identificat 38 telefoane mobile, 36 cartele SIM, şase încărcătoare, patru acumulatori şi mai multe înscrisuri.

Totodată, s-a stabilit faptul că membrii grupului infracţional sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 34 de ani, bănuiţi de săvârşirea a 15 infracţiuni de înşelăciune, nouă dintre acestea fiind rămase în formă de tentativă, datorită intervenţiei prompte a poliţiştilor bucureşteni.

Prejudiciul total a fost estimat la suma de 180.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune, precum şi tentativă la înşelăciune, cu nouă bănuiţi în stare de reţinere.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button