ARHIVA B365

Percheziții DNA la Spitalul Județean Cluj. Soția unui senator, vizată de anchetă

UPDATE: Familia Cordoș este audiată la DNA. Potrivit Realitatea TV, senatorul Alexandru Cordoș i-ar fi cerut fiicei sale să ducă mita înapoi. 

Percheziții DNA la Spitalul Județean Cluj, joi dimineață. Vizată de anchetă ar fi și Mihaela Lucia Cordoș, soția senatorului Alexandru Cordoș, față de care există suspiciunea de trafic de influenţă, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. 

Potrivit surselor citate, procurorii fac cercetări cu privire la Mihaela Lucia Cordoș, care ar fi promis unor persoane, prin traficarea influenței de care se bucura ea sau soțul său parlamentar și în schimbul mai multor foloase și bani, că le obține locuri de muncă.

Aceasta ar fi pretins, în perioada 2013 — decembrie 2014, sume diferite (800-1.000-1.500 de euro, 3.000 de lei, 10.000 de lei) de la cel puțin opt persoane.

Potrivit surselor, ar exista indicii că la faptele de trafic de influență participa și soțul ei, senatorul Alexandru Cordoș, de trecerea și influența acestuia prevalându-se Mihaela Cordoș la diverse persoane care voiau să obțină locuri de muncă, promovarea unor examene.

Ea susținea că se bucură, mai spus sursele, de influență la conducerea unor instituții cum ar fi Spitalul Clinic Județean Cluj, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Casa Județeană de Pensii Cluj.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button