Percheziții de amploare în București și Ilfov, în dosarul fraților Tate. Plus noi stenograme de necitit din conversațiile milionarilor misogini

12 ian. 2023
430 afișări
Percheziții de amploare în București și Ilfov, în dosarul fraților Tate. Plus noi stenograme de necitit din conversațiile milionarilor misogini
Frații Tate - noi percheziții, noi informații în dosar | Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Procurorii DIICOT au efectuat în dimineața aceasta noi percheziții în cazul fraților Tate. Au scotocit în șapte imobile din Capitală și din județele Ilfov și Prahova. Frații Tate sunt cercetați pentru constituirea unui grup infracțional, trafic de carne vie și viol, iar  IGPR anunță că verificările vor continua:

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, pun în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ilfov și Prahova. Aceste activități au loc în continuarea cercetărilor în cauza privind săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane şi viol.

Cum operau frații Tate și cum își amăgeau victimele

Purtătorul de cuvânt DIICOT, Ramona Bolla,  vorbește despre felul în care acționau frații Tate:

Persoanele vătămate au fost recrutate de cetățenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenția de întemeia o relație de căsătorie sau concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire. Fiind ulterior transportate și adăpostite în imobile din județului Ilfov, unde. prin violență fizică și psihică, au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de materiale cu un astfel de caracter.

La sfârșitul lunii decembrie, Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de persoane și viol, în urma unei descinderi realizate de procurorii DIICOT în colaborare cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.

Procurorii susțin că ar exista cel puțin 6 tinere de care cei doi frați ar fi profitat. Cei doi au fost căutați timp de câteva luni bune, într-un final fiind localizați într-o vilă din Pipera.

Cine sunt cei doi britanici care au șocat internetul cu declarațiile lor

Cei doi britanici milionari stabiliți în România sunt cunoscuți pe internet în principal datorită declarațiile șocante ale acestora.

Andrew Tate este un anti-feminist vehement care a stârnit în permanență revoltă în mediul online cu declarațiile sale. Când a fost întrebat într-un interviu despre ce ar face dacă o femeie l-ar acuza de infidelitate, el a declarat că un răspuns potrivit la o asemenea acuzație e următorul:

Este să dai cu maceta, să-i tragi în față și să o apuci de gât. Taci din gură, cățea! 

Conturile de social media ale lui Andrew Tate au fost blocate imediat ce bărbatul a început să manifeste din ce în ce mai mult misoginism.

 ”Misoginismul reprezintă o ideologie plină de ură și nu este tolerat pe TikTok” a anunțat TikTok atunci când i-a blocat contul lui Cobra Tate.

Într-un comunicat de presă, purtatorul de cuvânt al Meta (Facebook) a declarat că organizația ”a eliminat conturile oficiale ale lui Tate de pe platformele de socializare pentru încălcarea politicilor companiei cu privire la organizațiile și persoanele periculoase. Interdicția este permanentă”.

Fratele lui Andrew, Tristan a devenit mai cunoscut în România când a început o relație cu Bianca Drăgușanu; se întâmpla în anul 2018.

Cookies