PERCHEZIŢII de amploare în Bucureşti şi 9 judeţe

de:
15 ian. 2015
0 Afișari
PERCHEZIŢII de amploare în Bucureşti şi 9 judeţe

La data de 15 ianuarie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău efectuează 40 de percheziţii la sediile mai multor firme şi la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi efectuat operaţiuni fictive, în scopul diminuării obligaţiilor de plată la bugetul de stat şi/sau al rambursării ilegale a T.V.A..

La acţiune participă aproximativ 150 de poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Buzău, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Neamţ, Vrancea, Dâmboviţa, Prahova şi Argeş şi de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Percheziţiile sunt efectuate la sedii şi puncte de lucru ale unor societăţi comerciale de pe raza judeţelor Buzău, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Neamţ, Vrancea, Dâmboviţa, Prahova şi Argeş şi a municipiului Bucureşti, precum şi la locuinţele persoanelor bănuite.

Activităţile, derulate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, urmăresc identificarea unor documente sau bunuri, pentru probarea faptelor de evaziune fiscală.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 2.300.000 de lei.

Cookies