Percheziții acasă la un bărbat din Sectorul 5, acuzat că a agresat sexual o copilă de 15 ani

07 feb. 2023
225 Afișari
Percheziții acasă la un bărbat din Sectorul 5, acuzat că a agresat sexual o copilă de 15 ani
Percheziții acasă la un bărbat din Sectorul 5, acuzat că a agresat sexual o copilă de 15 ani | Sursă foto: Agerpres

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a efectuat luni, 6 februarie 2023, percheziții în Sectorul 5, la domiciliul unui bărbat ce este cercetat pentru agresiune sexuală. DGPMB transmite că victima ar fi o fată de 15 ani.

Bărbat din Sectorul 5, acuzat că a agresat sexual o fată de 15 ani

Polițiștii au efectuat percheziții, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, la domiciliul unu bărbat din Sectorul 5. Față de acesta de sunt efectuate cercetări pentru comiterea următoarelor fapte:

  • Agresiune sexuală,
  • Furt.

În data de 8 ianuarie 2023, Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale a fost informat că o minoră, în vârsta de 15 ani, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat pe care nu îl cunoștea. În cauză au fost efectuate cercetări, iar din acestea a rezultat bănuiala că agresorul ar fi un bărbat de 42 de ani.

Prin constrângere psihică, ar fi atins-o în zonele intime, aceasta fiind pusă în imposibilitatea de a se apăra, transmite Poliția Capitalei.

Agresorul a furat bijuteriile fetei

Băratul este acuzat și de furt. Polițiștii au informat că, după ce minora a fost agresată, bărbatul de 42 de ani i-a furat fetei mai multe bijuterii. Mai precis este vorba despre:

  • Un lanț,
  • O pereche de cercei,
  • Mai multe brățări pe care le purta.

În urma percheziției, bunurile enumerate anterior au fost găsite la domiciliul bărbatului și ridicate de la adresă de către polițiști.

Luni, 6 februarie 2023, bărbatul din Sectorul 5 a fost dus la audieri. De asemenea, în baza probatoriului, a fost dispusă reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, s-a decis dispunerea măsura arestării preventive.

La acest moment, cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Cookies