ARHIVA B365

PERCHEZIŢII acasă la o realizatoare la Antena 1 și la Antena 3. Soţul ei,audiat în dosarul GALA BUTE

Procurorii DNA vor audia luni opt persoane în dosarul „Gala Bute”, în care sunt vizate noi fapte de corupţie privind foşti angajaţi ai Ministerului Dezvoltării, printre cei care vor fi duşi la DNA pentru a da declaraţii fiind şi fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, spun surse judiciare citate de reportervirtual.ro.

In acest moment se fac perchezitii la Stefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, la adresa din jud. Ilfov, localitatea Corbeanca, anunță cancan.ro, care publică fotografii de această descindere.

Sursa citată adaugă că Stefan Lungu a fost in 2005, prezentator al emisiunii „Tonomatul DP2″. Sotul Ancai Lungu este fostul consilier de imagine al Elenei Udrea. Cei doi s-au casatorit in 2013, in Grecia. Ceremonia religioasa a avut loc intr-o biserica din Lefkada, iar petrecerea pe malul marii, in compania rudelor si a prietenilor apropiati. Evenimentul a fost cu totul special, diferit de nuntile clasice organizate in Romania la restaurant sau in cort.

Procurorii DNA au descins, luni dimineaţă, în Bucureşti şi alte 4 judeţe, la mai multe adrese, pentru a efectua cercetări în dosarul „Gala Bute”. Descinderile au fost făcute şi la domiciliul lui Rudel Obreja, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, dar şi la casa lui Ştefan Lungu, din Corbeanca. Fostul consilier de imagine al Elenei Udrea a fost adus cu duba la DNA. Ştefan Lungu ar fi luat mită 700.000 lei. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button