Percheziții la soacra lui Toni Greblă

de:
22 ian. 2015
0 Afișari
Percheziții la soacra lui Toni Greblă

Joi dimineața, au avut loc percheziții la soacra lui Toni Greblă, în comuna Telești, unde funcționează și o fermă de struți. 

Procurorii susţin că, în declaraţiile de avere, Toni Greblă nu recunoaşte existenţa unor venituri sau proprietăţi în legătură cu ferma de creştere a struţilor din comuna Teleşti.

Din înscrisurile de la dosar rezultă că ferma agricolă din Teleşti, satul Şomăneşti, se află pe un teren al căror acte de proprietate, pe numele soacrei lui Toni Greblă, au fost semnate de acesta, în perioada în care a fost prefect al judeţului Gorj şi respectiv preşedinte al Comisiei judeţene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor.

Judecătorul Curții Constituționale, Toni Greblă, a fost adus cu mandat la DNA, joi dimineață. Procurorii au cerut începerea urmăririi penale. Toni Greblă este acuzat de trafic de influență și constituirea unui grup infracţional organizat. În acealași dosar au mai fost chemați la DNA, finul lui Toni Greblă, omul de afaceri Ion Bîrcină, parlamentarii Iulia Iancu și Lucian Șova, dar și generalul Bartolomeu Săvoiu.

Cookies