ARHIVA B365

PERCHEZIȚII DE AMPLOARE la sediul CNADNR și Direcția Poduri. Instituții publice din 6 județe, vizate

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac verificări într-un dosar de corupție, fapte comise în perioada 2008-2014, potrivit Realitatea Tv.

Procurorii DNA efectuează vineri 30 de percheziții în București și șase județe, care vizează Compania de Autostrăzi și Drumuri Naționale și Direcția Poduri, scrie Agerpres, citând surse judiciare.

Comunicatul DNA:

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2008 – 2014.

În cursul zilei de 12 decembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 30 locații situate în mun. București și județele: Ilfov, Suceava, Iași, Cluj, Dolj și Brașov din care 6 sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button