ARHIVA B365

Percheziții la persoane bănuite de braconaj și nerespectarea regimului armelor

UPDATE: Peste 110 de kg. de carne de vânat au fost descoperite de polițiștii din Buzău, în urma a 13 percheziții efectuate, în această dimineață, la persoane bănuite de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 108 kilograme de carne, posibil de mistreţ şi 5,2 kilograme de carne, posibil de căprior.

De asemenea, au fost constatate patru infracţiuni, una pentru braconaj cinegetic și trei privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, persoanele în cauză având alte muniţii decât cele pentru care erau autorizate. Poliţiştii au depistat două persoane care se întorceau din fondul de vânătoare, în maşina acestora fiind descoperite o armă de vânătoare şi muniţie, ce au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Cele 13 persoane vizate au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru audieri. De asemenea, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, dintre care trei la Legea nr. 407/2006 – Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic.

Potrivit unui comunicat de presă, la data de 3 martie a.c., 70 de poliţiştii buzoieni efectuează 13 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Percheziţiile se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button