Cinci persoane, ridicate de poliţişti după ce ar fi promis locuri de muncă la MAI sau în presă

de:
03 dec. 2014
0 Afișari
Cinci persoane, ridicate de poliţişti după ce ar fi promis locuri de muncă la MAI sau în presă

În urma acestei acţiuni, poliţiştii Capitalei specializaţi în investigaţii criminale, au condus la audieri cinci persoane, trei bărbaţi şi două femei, una dintre persoane fiind prinsă cu ajutorul colegilor judiciarişti din cadrul I.P.J. Brăila.

Această acţiune survine în urma documentărilor efectuate în perioada iulie – noiembrie a.c., cu privire la activitatea infracţională desfăşurată de un grup specializat în comiterea infracţiunilor de trafic de influenţă şi înşelăciune.

Astfel, judiciariştii bucureşteni au constatat faptul că, membrii grupului, pretinzând că sunt angajaţi ai unui trust media sau ai Ministerului Afacerilor Interne şi lăsând să se creadă că au influenţă, ar fi pretins de la mai multe persoane sume de bani cuprinse între 600 şi 1.000 de euro, sub promisiunea că le vor facilita angajarea în aceste instituţii.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de influenţă şi înşelăciune, precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Cookies